خانه / گردشگری / اعزام نیروی کار به بلژیک

اعزام نیروی کار به بلژیک

4363232 667 300x197 اعزام نیروی کار به بلژیک

کشور بلژیک در غرب اروپا واقع شده است و زبان مردم هلندی و آلمانی و فرانسوی می باشد .

پایتخت بلژیک بروکسل است و معمولا شرایط بهتری برای اعزام نیروی کار به بلژیک دارد .

بلژیک دارای ثبات اقتصادی خوبی در منطقه است .

نکته ای که در مورد بلژیک مورد توجه سرمایه گذاران قرار دارد این است که معافیت های مالیاتی زیادی در این کشور شامل حال سرمایه گذاران و صاحبان شرکت ها می شود .

مورد مثبت دیگر که افراد را بیشتر جذب بلژیک می نماید این است که مسیر دریافت اقامت دائم در بلژیک کوتاهتر است و با سه سال کار در این کشور می توانید درخواست اقامت دائم نمایید .

برای کار در این کشور باید یا دعوتنامه ای از سوی یک کارفرما داشته باشید .

برای اینکه کارفرما بتواند به شما دعوتنامه ای رسمی بدهد باید بتواند نشان دهد کاری با سود دهی مناسب دارد و شرایط لازم برای استخدام فرد دیگر را دارد و با وجود آگهی در بلژیک و آگهی در اتحادیه اروپا نتوانسته باشد نیروی مورد نظر خود را بیابد .

برای یافتن کار در بلژیک می توانید از موسسات کاریابی و سایت های مربوطه نیز استفاده کنید .

بدین منظور لازم است رزومه خوبی داشته باشید که با ارائه آن به سایت ها و موسسات بتوانند شرایط خوب و کار مناسبی برای شما بیابند. این موسسات می توانند به شما کمک شایانی نمایند و راه شما را برای رسیدن به مقصود خود کوتاهتر نمایند .

فراموش نکنید قبل از هر اقدامی از لیست مشاغل مورد نیاز در بلژیک مطلع باشید .

انواع ویزای کار در بلژیک

برای اینکه در بلژیک مشغول به کار باشید بسته به شرایط سه نوع ویزا وجود دارد که در اینجا مورد بررسی قرار گرفته اند :

ویزای نوع A : این نوع ویزا به افرادی داده می شود که در بلژیک حضور دارند و با ویزای نوع B برای مدت حداقل۴ سال در این کشور مشغول به کار بوده اند .

با این نوع ویزا برای مدت نا نحدود می توان مشغول به کار بود .

ویزای نوع B : این نوع ویزا برای کار مشخصی در مدت معین صادر می شود .

این ویزا یکساله صادر می شود و قابل تمدید است .

برای دریافت این ویزا کارفرما باید اقدامات لازم را انجام دهد .

اگر بخواهید کارفرما را تغییر دهید باید مجدد درخواست ویزا کنید .

زیرا این نوع ویزا تنها برای یک کارفرمای مشخص صادر می شود .

ویزای نوع C : این ویزا نیز برای افرادی مانند دانشجویان یا پناهجویان در بلژیک است و به مدت یک سال صادر می شود تا به کار پاره وقت یا تمام وقت در این کشور مشغول شوند .

اما این ویزا تحت شرایط خاص قابل تمدید است .

درباره پویا صنعتی

حتما ببینید

هزینه تحصیل در رشته پزشکی در تورکیه

یکی از سیاست های ترکیه این است که با وجود امکانات مناسب برای دانشجویان بین …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *