خانه / مهاجرت / مهاجرت به ترکیه و شرایط آن برای افراد عمومی و تجار چگونه است؟

مهاجرت به ترکیه و شرایط آن برای افراد عمومی و تجار چگونه است؟

مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه یکی از مسائلی است که بین مردم رواج پیدا کرده و

بیشر مردم برای پیدا کردن یک کار خوب و داشتن یک زندگی عالی و نشاط بخش به ترکیه مهاجرت می کنند.

شما اگر می خواهید در ترکیه اقامت کنید و کسب و کارتان را شروع کنید

یا ملک خریداری کنید، می توانید برای اجازه اقامت دائم درخواست بدهید.

حداقل مبلغ سرمایه گذاری مورد نیاز وجود ندارد. شما فقط باید ثابت کنید

که مالکیت یک ملک دارید یا شما یک کسب و کاری را در کشور ترکیه اداره می کنید و

شما به اندازه کافی دارایی های مالی برای زندگی در کشور ترکیه دارید.

شما پس از دریافت مجوز اقامت خود در ترکیه برای وابستگان خود یعنی همسر و فرزندان باید

درخواست ویزای خانوادگی بدهید تا بتوانند در ترکیه در کنار شما زندگی کنند.

این مجوز برای حداکثر دو سال صادر می شود و قابل تمدید است

در صورتی که هنوز در حال انجام کسب و کار در این کشور هستید یا سرمایه ایی در کشور ترکیه دارید،

حداقل ۱۸۴ روز در سال در این کشور اقامت داشته اید،

اقامت دائمی و درآمد کافی برای پشتیبانی خود و وابستگان خود داشته باشید این مجوز برای شما تمدید می شود.

when to travel to turkey 1024x575 مهاجرت به ترکیه و شرایط آن برای افراد عمومی و تجار چگونه است؟

شما پس از ۸ سال اقامت قانونی در ترکیه،

باید برای اجازه اقامت طولانی مدت درخواست کنید که بعد از آن دولت ترکیه به شما اجازه خواهد داد که

در کشور به طور نامحدود زندگی کنید. برای واجد شرایط بودن، در ۳ سال گذشته قبل از درخواست،

هیچ کمک اجتماعی از نهادهای دولتی دریافت نکرده باشید،

منابع مالی کافی و پایدار داشته باشید و یک سابقه کیفری یا سوء سابقه نداشته باشید.

نداشتن سابقه کیفری نه تنها در ترکیه بلکه در سایر کشورهای جهان بسیار مهم است که باید به آن توجه کافی داشته باشید.

به جای اجازه اقامت طولانی مدت، پس از تنها ۵ سال اقامت قانونی با وقفه کامل کمتر از شش ماه،

شما می توانید درخواست شهروندی ترکیه را بدهید. شما باید روابط خود را در به این کشور اثبات کنید،

به هیچ جنایتی وابستگی نداشته باشید، هیچگونه بیماری جدی نداشته باشید

و درآمد کافی برای حمایت از خود و وابستگان خود داشته باشید. علاوه بر این،

شما باید مصاحبه ای برای اثبات توانایی خود برای صحبت در ترکیه داشته باشید.

الزاماتی که شما باید برای مهاجرت به ترکیه رعایت کنید؟

– نامه ای برای اثبات در مورد منابع مالی کافی و پایدار برای مدت اقامت در این کشور

این شرط در فرم درخواست ذکر شده است.البته این شرط باید مقامات ترکیه مدارک مورد نیاز را از شما درخواست کنند) –

سند رسمی مربوط به مالکیت متقاضی اقامت (در صورت امکان).

– یک دعوت نامه یا اسنادنوشته شده توسط شخص یا شرکت هایی که با آنها تماس گرفته اید

یا با آن ها در ارتباط بوده اید یا با آن ها همکاری داشته اید (در صورت وجود)

– بیمه درمانی معتبر با یک سند تسهیل خدمات بهداشتی در ترکیه درمورد موافقت نامه های اجتماعی

دو جانبه یا ارائه سند صادر شده توسط موسسه تامین اجتماعی یا سند مربوط به درخواستی

که به مؤسسۀ تأمین اجتماعی ارائه شده است که تحت پوشش بیمه بهداشت عمومی یا یک بیمه خصوصی قرار داشته اید

ملیت های محدود

ملیت به طور رسمی محدود نشده است بدین معنی هر اعضا هر کشوری می تواند

برای اقامت در ترکیه درخواست خود را انجام دهد و هیچ محدودیتی برای درخواست دادن برای هیچ کشوری وجود ندارد.

تابعیت دوگانه

تابعیت دوگانه در ترکیه به رسمیت شناخته شده است.

شما ملزم به رها کردن ملیت قبلی خود برای تبدیل شدن به یک شهروند ترکیه نیستید.

یعنی شما هم می توانید تابعیت کشور خود را داشته باشید و هم تابعیت کشور ترکیه.

درباره علیپور

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *